Cinta allah

"Ya Allah..... Tunjukkan kepada kami yang benar dan jadikan pilihan kami
mengikuti yang benar itu.Dan juga tunjukkan kepada kami yang tidak benar
dan permudahkan kami meninggalkannya." Amin.

Isnin, November 16, 2009

alya n geng

majlis sambut raya,,kelab golf di pulau duyong ganu kiter

muker tak puas hati,,,,,,,,,,ni mesti ader yg dia nak,,tak dapat ni,

....

time ni kat pulau duyong ramai gak gi ni gambar ngen bonda,,alya dah meliyau kemana2 huhuhu

tenggok je pun dapat pahala

2>>>>> kaabah
nak tau ,,,apa lagi kalau kita tenggok dapat pahala,,,,
1>>>>al-quran
tenggok pun dah dapat pahala,,,belum lagi baca,,,kalau baca lagi lah dap[at banyak pahala,,,nak 2 lagi bulan puasa berlipat ganda,,,insyallah
.
.
''jap agi abg datang ambik,,,aku kat kijer.....

winduhhhh

rindunyer kat abg,,,rindu sesangat semalam abg kijer tadi pagi balik kijer aku lak,,nak gi kijerrrr

cedihnyerrrr.....

gelabah katakkkkkkkkkkkkk

salam,,hari ni kijer macam biasa aah.,,,,semalam aku start menjahit very hard hahahah,,,sebab kak ipar dah nak ambik,,cuti sekolah ni,,huhuhu,,,,mulalah aku gelabah katak huhuhu

jahit jgn tak jahit

salam,,hari ni kijer macam biasa aah.,,,,semalam aku start menjahit very hard hahahah,,,sebab kak ipar dah nak ambik,,cuti sekolah ni,,huhuhu,,,,mulalah aku gelabah katak huhuhu

hari ini

Kami di ijabkabulkan~~

......

.....

Daisypath - Personal picture

Daisypath Anniversary tickers

Puteri ku sayang

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Doa setiap bingkisan ku. .panjangkanlah umur dan berikanlah kesihatan dan murahkanlah rezeki pada ibu ku..jadikan suami ku suami soleh anakku anak solehah..amin...pintaku selalu pada Mu Ya Allah...