Cinta allah

"Ya Allah..... Tunjukkan kepada kami yang benar dan jadikan pilihan kami
mengikuti yang benar itu.Dan juga tunjukkan kepada kami yang tidak benar
dan permudahkan kami meninggalkannya." Amin.

Sabtu, November 14, 2009

assalamualaikum,,,

balik dr pasar kiter mkn2 lps tu,,,pakat ngen adik,,nak gi telok pasu,,,umah kakak,,,tenggok dia sakit,,dah sebulan dia balik dr hospital,,operate tak gi....jengguk agi,,,sibuk,,sesibuknyer masa kat hospital hari tu dah gi tenggok doh,,. comel ekkk inilah tudung yg umi beli tu,,cantikkan,,myurah je,,,2 helai rm15 hinggit,,lelong222, sementara tunggu pakcik,,,taruk nama kat gelang tu,,,sempat lagi dia berposing kat org jual anak2 ikan hiasan,,,,eeeee siap suruh tangkap gambar nak tunjuk kat abah,,time ni,,abah ngah beli ikan,,,umi sesaje.lepak kat gerai tudung nak je beli tudung baru,,,,,,,kiut gak,,beli kat liya,,,2 helai rm15 hinggity,,,buleh nego nih,,,murah donggggggg lelong2 terpegun lya tenggok pakcik tu berkenan lah tu,,,, gelang taruk nama,,eee cute,,,tenggok pakcik ni buat,,,,hanya rm 10 jer ni lak kuih foverite ummi,,,heheh ,,nak tau kuih apa ni???nama nyer kuih mulut doremon...heheh nakal gak ekkk,,tapi best menu abah lak pepagi ni biasa 2nak minum soya aja,,,entah kenmapa hari ni tukar citerraselak ekk,,coconut shakelak ,,ikut lya lah ni lah foverite alya ni,,kopok goreng,,gi mana2 mesti nak beli kopok. Hari ini,,sabtu kelmarin dok kijee,,,pagi kelmarin sempat gak aku ker pasar pagi heheh biasa hari minggu,,,abg balik kijer dia ajak aku ke pasar huhuhu ,lama doh dok gi pasar pagi,,tiap2 hari jumaat ,,,je ader org niaga situ,,

Kami di ijabkabulkan~~

......

.....

Daisypath - Personal picture

Daisypath Anniversary tickers

Puteri ku sayang

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Doa setiap bingkisan ku. .panjangkanlah umur dan berikanlah kesihatan dan murahkanlah rezeki pada ibu ku..jadikan suami ku suami soleh anakku anak solehah..amin...pintaku selalu pada Mu Ya Allah...