Cinta allah

"Ya Allah..... Tunjukkan kepada kami yang benar dan jadikan pilihan kami
mengikuti yang benar itu.Dan juga tunjukkan kepada kami yang tidak benar
dan permudahkan kami meninggalkannya." Amin.

Khamis, November 12, 2009

bekpes dah siap jom maknnnnnnnnnn heheheh ni lak bekalan umi,,heheheh,,kasi mkn tengah hari ermmmm... tenggok dah kenyang n muaaaaaaaaaaah ni alya nyer cawan lah ,,,nak taruk susu ke,,,air tea ni lya,,,mesti susu lah ,,, jom bekpessssss,,best kan kan kan bekalan abah ekkk,,jap agi umi buat ,,hehehe saya nak powerrrrrrr,,,huhuhu boleh ekk hehehe kui kui

menu hari ini

Bangun je tido dah planing nak ikut abg ke hospital,,tapi tetiba teringat ader janji ngen budak,,kat cc tu,,huhuhu cancel,,kene kijer gak hari ni,,,umi masak untuk abah dan liya ya hari ni,,,bangun je pg tadi umi siap kan nugget untuk mucuk huhuhu nugget paling sennag kan liya,,heheh ni untuk bekpes liya pg ni,,huhuhu tak pi sekolah ekkk,tapi takpe aah pekser dah selesai,,,nak teman kan abah dia ke hospital ,, ni lak keropok lekor untuk abah ngen umi,,pekene ngan air teh panas uuuuuuuuuuuump muaaahhh sayur ni lah yg aku biasa taruk dalam tomyam,,,sambil tunggul tomyam masak ,,aku siapkan rempah untuk ayam goreng lak,,tenggok alya umi ajar cara masak ni hehehhe tom yam ku dah hampir masak,,tunggu je goreng ayam,,lps tu gi kijer huhuhu dah taruk sayurt,,,,,goreng ayam,,lak hehhehe nak siap dah okkkkkkkkkkkkkkkkk jap agi angkat yum yum yummmm goreng tiga ketul je,,lh sebab 3 org mkn,,lebih2 kang tak habislak membazir,,mlm ni masak lain lak,huhuhu ok beres ayam dah siap goreng,,umi apa lagi,,bungkus bawak bekal lah kan kan,,tengah hari ni takyh beli dah huhuhu,,,,ok,,,masak cincai2 ni pun takpelah,,asalkan sedapp huhuhu,,abg suker aku masak tom yam ke,,sup ke,,singan ke,,,tapi jangan masak gulai2 yg guna santan dah,,,dia kurengggg huhuhu jap agi umi hidang bekpes ekk lya,,tungu jap,,,

salam pg yg indah

assalamualaikum,,,pagi ke ni heheh dah kul 12 lah umi,,heheh ok selamat nak tengah hari,,,hari ni kijer hajat hati semalam nak je cuti,.,tapi,,tetiba bangun je pepagi tadi,,teringat lak ader janji ngen budak,,nak siapkan gambar2 yg dia nak,,nak print gambar artis,,adoilah budak2 zaman sekarang,,,gambar artis pun dia nak simpan huhuhu hheheh tetiba tepon bunyikk,,,sape ekk,ni mesti liya,,,ooo liya dia call,,,,,nak tau per bualan lya,,ngen umi ummi: salam alya; salam ummi,umi nak tau tak,,,rambut abah kene elektrik,,,(karen lya ckp) ummi:iya ke,,,,ya allah bistu abah camna,,,???(berdebar aku) alya: tetiba ketawa..hehehe umi ni,,alya gurau je,,,abah ngah fisio,,,dan doktoh ngah pasang kan alat kat belakang abah tu huhuhu..hairan dia tenggok abah dia,,huhuhu jap umi alya send gambar abah,,heheheh ummi: ok umi tunggu,,huhuhu (sampai loni takdok lagi gambar ) dua beranak kat hospital maaf abah ya,,umi tak teman kan abang hari ni,,,,tadi abah nampak sedih aja,.sebab umi,,taknak ikut abah ke hospital,,alya ponteng sekolah hari ni,,,sebab nak temankan abah dia,,,dia dah dapat keputusan pereksa,,,dah dapat nombor pun,,dia cakap dapat nombor 8 kedudukan kelas 24 orang ,,,takpelah,,,umi pun tak kisah lah asal liya tekun dah ,,tak dapat nombor 1 hingga 3 pun ,,umi syukur dah sebab keputusan ok lah tahun ni,,, insyallah umi kasi hadiah gak,,tapi nantilah,,,umi tak janji ekk pagi tadi,,bangun je,,,aku siapkan kerje,,yg budak tuh mintak aku buat tu,,print gambar artis ambik kat internet je,,lps tu edit sikit lps tu print aaahh ....tuuuuuuuuuuuuuuuuut,, >>lps je,,siap kerje,,aku urus dapurlah,,, apa lagi mula2 masak nasi,,sebab hari ni,,,alya ngen abah ader umah,,jadi aku sedialah seberapa ringkas,,bekpes,,,dan masak untuk tengah hari,,hari ni,,kan abg ader umah so,,kene siapkan lah dulu,,lauk pauk,,nanti senang abg ceduk je,,huhuhu,,kalau biasa abg datang kat umah bonda je,,sebab aku kijer kat situ je,,,,(jaga ciber adik,,punya dekat je umah bonder) jadi senang lah,,kalau time alya sekolah,,abg lak kijer,,alya balik je sekolah ,,mandi,,,dia rehat je lah kat atas,,,aku kijer kat bawah ni hehehheeh. pagi ni umi siapkan nugget je,,,just goreng,,,mula2 masuk microve dulu,,,sebab dalam petio ais,,keras macam kayu,,huhuhu,,umi goreng keropok lekor ,,untuk umi ngen abah ...

Kami di ijabkabulkan~~

......

.....

Daisypath - Personal picture

Daisypath Anniversary tickers

Puteri ku sayang

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Doa setiap bingkisan ku. .panjangkanlah umur dan berikanlah kesihatan dan murahkanlah rezeki pada ibu ku..jadikan suami ku suami soleh anakku anak solehah..amin...pintaku selalu pada Mu Ya Allah...