Cinta allah

"Ya Allah..... Tunjukkan kepada kami yang benar dan jadikan pilihan kami
mengikuti yang benar itu.Dan juga tunjukkan kepada kami yang tidak benar
dan permudahkan kami meninggalkannya." Amin.

Ahad, November 08, 2009

pink itu menarik



harta2 liya

time heheheh koleksi pink ky liya

 
 
 pink kek...birthday liya ni,,yg ke 7 tahun
 
 
koleksi liya  liya mucuk ummi nii
 
anak buah aliya tu ekkk 
 
 
 
 
 
tunggu turn nak naik kuda hehehhe 
 
best mase ni mandi kat skayu ni sonok  
 
 dugong timbul hehhe
 mandi pantai kat kampung aku ler niii
 
 time ni nak berlepas ke kl dr kk airport lapar liya tu huhuhu
 sampai dohh kl hehehhe
 tak sabar nak mkn kfc heheh
 
 
 
ngen aboh di dan ibu liya ni,,,
 
ku sayang umi,,ngen abah 
 
selamat hari raya 
 
 
 
 
fewiiiitt 
 
kiut anak umi nih heheheh
 

Kami di ijabkabulkan~~

......

.....

Daisypath - Personal picture

Daisypath Anniversary tickers

Puteri ku sayang

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Doa setiap bingkisan ku. .panjangkanlah umur dan berikanlah kesihatan dan murahkanlah rezeki pada ibu ku..jadikan suami ku suami soleh anakku anak solehah..amin...pintaku selalu pada Mu Ya Allah...