Cinta allah

"Ya Allah..... Tunjukkan kepada kami yang benar dan jadikan pilihan kami
mengikuti yang benar itu.Dan juga tunjukkan kepada kami yang tidak benar
dan permudahkan kami meninggalkannya." Amin.

Rabu, Disember 30, 2009

TAWARAN HEBAT!!! BERITA GEMBIRA ! Bagi rakan kongsi yang menyertai projek Elit melalui saya, anda akan mendapat 2 PAKEJ PELANCONGAN HEBAT, Alhamdulillah bagi ahli yang dapat rakan kongsi 1. Seramai 10 orang downline, Anda layak untuk mendapat FAMILY PAKEJ PENGINAPAN 2 HARI 1 MLM di AWANA KIJAL Resort. 2. Seramai 16 orang downline, Anda layak untuk mendapat PAKEJ MELANCONG ke JAKARTA selama 3 HARI 2 MLM. Memang Menarik bukan!

2 ulasan:

nza berkata...

projek apa tu umi...

p/s: jgn lupa terus tinggalkn komen kt n3 yg lepas2 ye....ada prsaingan...

UMILIYA berkata...

salam kak nza...projek elit...hi-o untuk bio aura..sekarang projek tu...bermula dr terengganu...ermm sebab cdm..puan norizam tuh org terengganu,,,,nanti..kak nza tenggok blog dia..
http://projekelithaio.blogspot.com/search/label/Pendapat
..kak nza try....kita beli je..bio aura tu...dgn harga 2500..kemuadian..leader2 kat atas tu akan susun,,,kita ..ermm kalau ader rezeki...pulangan masuk tiap2 bulan...dah terbukti..kak ipar baru je ...bulan lps..dah dapat hek...rm250 ...yuhuuuu....kalau ader rezeki nanti...duit rm2500 tu...kan pulang semula...kak nza tenggok kat blog tu..baru cepat faham kit..kita tak perlu jual..tp..kita war2 je..kat kawan2..kalu mereka berminat..boleh tolong rekemen je..heheheh

...ok umi tinggalkan komen..yg lepas2 pun takpe ekkk..nak je komen ...

Kami di ijabkabulkan~~

......

.....

Daisypath - Personal picture

Daisypath Anniversary tickers

Puteri ku sayang

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Doa setiap bingkisan ku. .panjangkanlah umur dan berikanlah kesihatan dan murahkanlah rezeki pada ibu ku..jadikan suami ku suami soleh anakku anak solehah..amin...pintaku selalu pada Mu Ya Allah...