Cinta allah

"Ya Allah..... Tunjukkan kepada kami yang benar dan jadikan pilihan kami
mengikuti yang benar itu.Dan juga tunjukkan kepada kami yang tidak benar
dan permudahkan kami meninggalkannya." Amin.

Selasa, Disember 01, 2009

sunspennnnnnnnnnnn

 kelmarin 29 hb 11...teringat lak aku....abg call,cakap ader something beli kat aku heheheh apa yekk,,,,

abg mms,,tp phone aku,,,bateri comm...bistu terpaksa aah aku tenggok kat umah,,,keh keh keh,,, sedih lak,,,abg beli kan aku,,,,tq,,,abg beli tadi,,time singgah kat giant ekk


hehehhe abah ngah bg keterangan,,



tiba2 satu makhluk muncul hahahha

2 ulasan:

nza berkata...

wah bagusnya cik abg.....

UMILIYA berkata...

hehhehe tu lah kak nza...dia selalu je,,,usaha beli tu,,beli ni,tp susah lah nak turun kan berat badan,,,lps operation dulu badan naik mendadak,,,huhuhu lps tu,,,umi buat endah tak endah je,,ngen kenaikan berat badan ni,,,dia selalu beringat takut penyakit2 seperti kencing manis,,,huhuhu ,hati ni bimbang gak,,insyallah tengah usaha gak,,,kak nza lps accident tu..umi susah nak ngandung ,,gi usaha gak kat bidan kampung,,,gi ngurut,,,dia cakap peranakan umi tak duduk elok,,sebab masa accident tu,,umi kene hentakan yg kuat,,lps tu xrail boleh gak,,melemahkan sistem dalaman ekk kak nza,,,sekarang umi berserah je,,kalau ader rezeki,,,alhamdulillah.tapi umi selalu tanya suami,,dia kecewa ke,,sebab umi tak dapat nak tambah lagi anak,,,alhamdulillah lah setakat ni...dia pernah cakap yg dia terima je,,,ketentuan tuhan,,sebab semua ni,,bukan kita mintak,,dia pun sendiri tenggok dan saksi segala apa yg terjadi depan mata dia...masa umi tengah mengharungi saat getir accident tu,,,,kak nza tau,,,masa arwah takder dan hembus nafas terakhir//tu,,,dia masih atas riba umi,,tpi kami tak dapt nak buat apa,,sebab kami,,pun ngah ,,,huhuhu erm panjang lak citer heheh kak nza sudi ekk dgr luahan umi kih kih,,tq .masa tu...umi terlantar kat wad,,,abg pun,,sama alya,,lg aahh tak sedar 3 hari,,koma,,kad wad,,dia masa tu mungkin tak tau apa2,,baru 3 tahun,,tak tau adik dia dah tak ader,,huhuhu...sedihhhhhhhhhhhh...,tp masa kat wad kecemasan..doktor bg ttau anak umi dah tak der..masa tu,,,hanya tuhan aja yg tau,,,umi redha,,,dan suami masa tu,,,datang...dia boleh agi...duduk atas kerusi roda,,umi nampak,,muka dia tahan sakit,,sebab tulang belakang dia retak,,,,huhuhu doktor tolak,,,bad ...umi tokleh bangun dah time tu,,,huhuhu .sampai ke bilik mayat,,,sekujur tubuh kkecill..huhuhuhu sedih lak,,,umi boleh tahan je air mata,,tp abah dia masa tu,,,memang tak tahan,,,dia sebak,,,,huhuhu syukur lah...kami masih di panjang kan umur,,,tuhan lebih menyayangi nyer
>>panjang ekk cerita dr umi,,ekkk

Kami di ijabkabulkan~~

......

.....

Daisypath - Personal picture

Daisypath Anniversary tickers

Puteri ku sayang

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Doa setiap bingkisan ku. .panjangkanlah umur dan berikanlah kesihatan dan murahkanlah rezeki pada ibu ku..jadikan suami ku suami soleh anakku anak solehah..amin...pintaku selalu pada Mu Ya Allah...