Cinta allah

"Ya Allah..... Tunjukkan kepada kami yang benar dan jadikan pilihan kami
mengikuti yang benar itu.Dan juga tunjukkan kepada kami yang tidak benar
dan permudahkan kami meninggalkannya." Amin.

Ahad, Disember 06, 2009

Salam...ermm hari ni umi tak kijer...sebab semalam dah balik lewat dr umah bonda...malam ni windu lak nak bukak blog sebab hari ni satu hari suntuk umi tak ngadap ...komputer huhuhu...biasa aahh duk umah banyak lah kijer nyerrr...nak rest pun tokleh jugak.....busy nyer manjang hehehhe
malam 2yg sunyi nih...leh aahh nak rest minda jap...jap2 agi nak tido ahh  sementara tunggu solat imsyak jap...apa lagi en..abe gi kijer umi ...mintak abah hantar umah bonda...tuk tuk tuk mai bonda gi umah adik kua kua kua ..nasib adik lelaki ader...erm tak lah kesit sgt duk ngen alya ..ermmm
hari ni...banyak gak...lah bender yg telah di selesaikan bila duk umah ....ader lah kijer2 yg terbengkalai..leh di siap...ermmm ....abah lak bersemangat lah bila umi ader kat umah heheheh
.......citer pasal alya nyer sambutan besday semalam....umi rase happy sesangat bila dapat nengok anak bahagia..erm bukan nyer apa...dia selalu duk angan umi buat kan party dia ..dan ajak ,,,,kekawan dia..biasa sambut bertiga aja.....kali ni...dia yg memandai 2 tapi berjaya lah kut...hehhe walaupun ala kadar je...

alya ngen dua sepupu lelaki nyer..
.yg ni je lah cucu lelaki yang kecil...dalam keluarga kami..hehehhe 
 
ermmm ngen sepupu2  perempuan nyer
 
 
acara mkn2 bermula kul 9 aaah sebab tunggu abah alya balik kijer..baru nak mula...abah balik terus makan..dan potong kek...ermmmm lepas potong kek ...acara yg paling di tunggu budak2 ialah acara bvukak hadiah....gempak///
ermmmm
 
 adik beradik..ngen anak sedara je ader....huhuhu semua tak panggil..cuma alya jemput ....sepupu dia heheheh..yg tiga org tu je...huhuhu
 
 
tu adik angkat kebetulan dia call nak datang....mai lah ok je
 
ermmmm lawak alya..duk suap kek kat abah dia
 
ermmmm hadiah2 alya
 
mohd danial irfan....anak sedara umi yg paling norty..huhuhu ...
tenggok di pakainyer tudung kak liya,,
 

 acara bukak hadiah,,,jem jem,jem
................
tu hdiah dr tok.....kecik..tp berharta..kata alya...hehehe nak je bg tau ..umi berharga....terkeluar berharta...hehhehe lawak2

 
 ermmmmm...hapy sesangat bila....mak sedar dia bg...set ratai ermmmm..paling happy aaah tu dapat bergaya..
abah bg tabung duit barbie...ermmmm yg umi lak..telekung sembahyang heheheh
 
yg ni lah umi bg kan untuk anak umi....telekung sembahyang baru..... 


amboi 2 test baju....malam 
yang....ibu..baby aufi kasi masa besday kan lya..heheheh pink colour huhuhu 
 
si aina syafikah sepupu lya tu..tak der..minggu depan dia balik....ermmmm pak sedara dia dah janji nanti fiqah balik..baru nak bg hadiah hehhehehe



Tiada ulasan:

Kami di ijabkabulkan~~

......

.....

Daisypath - Personal picture

Daisypath Anniversary tickers

Puteri ku sayang

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Doa setiap bingkisan ku. .panjangkanlah umur dan berikanlah kesihatan dan murahkanlah rezeki pada ibu ku..jadikan suami ku suami soleh anakku anak solehah..amin...pintaku selalu pada Mu Ya Allah...