Cinta allah

"Ya Allah..... Tunjukkan kepada kami yang benar dan jadikan pilihan kami
mengikuti yang benar itu.Dan juga tunjukkan kepada kami yang tidak benar
dan permudahkan kami meninggalkannya." Amin.

Rabu, Disember 02, 2009

kenanagan tahun lalu

 time ni..nak buat kijer sekolah


main pondok2
 
mandi kolam tepi kolam ikan umah tok alya

 

main cikgu-cikgu.....huhuhu
anak murid ikut aja..
 
murid - murid yang tak pelat...cikgu yang pelat
 
...alya yg keletihan.....tenggok tido ngen bantal sejuknyer....bantal ni dah berumur 6 tahun.....huhuhu
dulu bantal..bucuk,,lps accident bantal dia dah di buang oleh pak sedara,,time duk hospital...masa tu umur dia 3 tahun..memang dia tokleh nok berenggan ngen bantal bucuk..tututu..sampai lah sekarang dia duk jaga ke bantal sejuknyer kemana2..time nak tido je aahhh dia  cari hehehheheheheheh
 
ni tahun 2006.....
alya bulat je muka dier kan kan kan'
 
alya ngen sepupu nyer.....alya baju oren..tenggok...macam anak burung..ngah tunggu pok jo kupas limau hehehhe
 

duk umah lama agi ..alya baru darjah 1 masa ni
 

alya ngen tok,,,,
time ni..gi tenggok umah yg abah ,,,,booking..tp sampai sekrang tak dengar berita....rumah ni...harga dia rm150 ribu...bilik 4 biji..puas hati ahhh,tapi sampai sekarang...tak ader khabar berita dr kontraktor ..tu....pejabat dia..dah tutup..telepon...pun dah tak aktif
.
.
.
.
.

meleplah agaknyer,...wang pendahuluan tu..tp yg hairan nyer projek tu berjalan je...dah 50% huhuhuhu
tp pemaju dulu berjanji,,kalau projek tu nak berjalan dia nak hubungi..tp sampai sekarang senyap????
hinggalah abah nekad beli umah lain,,,rumah yg telah org beli....
 
EN.SHAH NI LAH YG BERTANGGUNG JAWAB!!!!!
 
PUAS HATI KAN KAN KAN
 
 
 

 
huhuhu time ni dah berangan2 dah.....ni bilik dia hehehehhe



1 ulasan:

nza berkata...

2lh kt org, rumahku syurgaku...walau camne pn umah kita, kita ttp hepikn kalu ia milik sndiri...
Ada rahmat disebalik kejadian..Kak nza pn prnah kena tipu. Deposit utk 2 buah umah dh di byr ttp hampeh xde...aduzzzz, tragis sungguh time tu.

Kami di ijabkabulkan~~

......

.....

Daisypath - Personal picture

Daisypath Anniversary tickers

Puteri ku sayang

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Doa setiap bingkisan ku. .panjangkanlah umur dan berikanlah kesihatan dan murahkanlah rezeki pada ibu ku..jadikan suami ku suami soleh anakku anak solehah..amin...pintaku selalu pada Mu Ya Allah...