Cinta allah

"Ya Allah..... Tunjukkan kepada kami yang benar dan jadikan pilihan kami
mengikuti yang benar itu.Dan juga tunjukkan kepada kami yang tidak benar
dan permudahkan kami meninggalkannya." Amin.

Sabtu, Disember 26, 2009

Cara-cara melekatkan sticke

1.Mula-mula rendamkan stiker di dalam sepiring air paip.Bila nampak stiker tu dah hampir nak tanggal, angkat dan biarkan dulu di tepi piring dalam setengah minit.(bagi air lebihan turun dulu)
2.Pastu dengan berhati-hati lekatkan pada mug or kat mana2 yang u all nak lekat.
.Bila kedudukan stiker dah stabil cam yang diingini u all kena lap pulak.Tekan-tekan sikit bagi lebihan air keluar.
4.Final step,u all masukkan dalam oven.Proses ni nak buat or taknak pun takpe.If u buat akan nampak berkilat stiker tu dan lekatpun kuat sikit.Panaskan dalam 5 minit,api agak kuat. If takde oven,leh letak atas tudung periuk di atas dapur.Step ini hanya layak dibuat pada barangan seramik sahaja dan bukan pada wall shelf/barangan kayu.

Tiada ulasan:

Kami di ijabkabulkan~~

......

.....

Daisypath - Personal picture

Daisypath Anniversary tickers

Puteri ku sayang

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Doa setiap bingkisan ku. .panjangkanlah umur dan berikanlah kesihatan dan murahkanlah rezeki pada ibu ku..jadikan suami ku suami soleh anakku anak solehah..amin...pintaku selalu pada Mu Ya Allah...