Cinta allah

"Ya Allah..... Tunjukkan kepada kami yang benar dan jadikan pilihan kami
mengikuti yang benar itu.Dan juga tunjukkan kepada kami yang tidak benar
dan permudahkan kami meninggalkannya." Amin.

Khamis, Disember 31, 2009

ermm windu pada anak

rindunyerr

berakhirnyer...tahun 2009..dan bermulanyer tahun 2010

salam ermm hari ni khamis....last 30hb 12 2009...hari terakhir umi kijer kat sini...hari terakhir alya duk umah mak sedara ermm alya balik hari ni...happy nyerrr..present untuk liya dan ima lom bungkus agi.
and hari ni gak hari terakhir dalam tahun 2009..
ermm sedeh nyerr..nak tinggal tahun 2009..yg banyak...meninggalkan kenangan...gembira dan..ader gakkk kenangan duka dalam hidup ku...Ya Allah pangjang kan umur ku untuk bertemu...di tahun baru..panjang kan lah umur kami..permudahkan segala urusan kami..bahagia kan kami dunia dan akhirat..serta jadikan aku...seorang anak yg berguna,,,isteri yang terbaik...untuk suamiku....umi yang terhebat untuk anak2ku....dan khalifah mu yang paling taat dengan suruhan mu...aminnnn
'''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''
Doaku untuk semua
Ya allah ...ya tuhan kami..aku ingin hadiahkan surah suci yg dibacakan dan pahala kebajikan yg akan kubuat ini..kepada, arwah ayahku,anakku dan seluruh ahli keluarga kami yg telah kembali kerahmatullah
semoga rohnyer di tempatkan ditempat org2 yg beriman
dan
dan ampuni lah segala dosa2nyer.
kepada
ibu ku,suamiku ,anak2ku ,seluruh ahli keluargaku serta sahabat handaiku yg dikenali mahupun belum dikenali.... 
semoga di berkati dan di terima  Allah....amin
Diary hari ni....ermm kul 7.pg tadi...umi 
seperti biasa tugas pagi...selesai...tunaikan yg wajib ..umi landing dulu2...kul 7 bangun balik...erm baru ler...kemas dapur..ermm masak air je..jap2 agi abah balik....
sebelum.....mandi hehehhe umi biasa ahhh jengguk bilik menjahit ...jengguk bilik alya...
perkara pertama...umi buat...pagi2 tadi biasa aahh masuk je....pakaian dalam washing...sesambil pakain siap di basuh ermmm..umi... asing2 kan baju anak2 sedara yg telah umi potong semalam....nanti abah balik abah yg tolong jahit tepi(kelim putih)
bilik menjahit umi yg macam tongkang pecah...erm bila lah ader masa ya umi nak kemas kan hua hua hua
...ptg atau malm ni..insyallah kalau tak sibuk aahhh sebab menanti kepulangan anakanda...ermmm nak pulangg
selamat pulang puteriku sayangg
pagi tadi..umi  dah asing2 kan buku2 alya yg lama2..umi asing ,,,dr dia tahun 5 dan 6..masa tu masuk pasti..al-husna
hehhehe keadaan buku2 liya yg belum di susun ermmmm..berterabur,,,kalau umi tak kemas cam tu aahhh alya nyer bilik
sebelum
selepas kemas buku2 tahun 5 dan 6 ..buku masa duk belajar kat sekolah agama pasti al-husna
mintak abah pasang kan.....rambu ramba..yg lain lak..yg lama dah boring..yg ni warna hijau ermmm cantikkk
meja study nyre lom sntuh sebab barang yg baru...nak je mintak alya yg susun sendiri..nanti dia leh berdikari..barang2 nyer masih dalam..beg plastik agi....ermm buku2 sekolah tahun 3 pun lom di beli agi...nanti buka sekolah 3hb 1 2010..barui dapat...buku2 tulis dan latihan semua di beli kat sekolah
meja pondok2 dia pun..umi dah clear tiada lagi maina2 semua dah taruk kotak...ermm bakul2 kat atas almari baju dah penuh mainan lama2 hehehhe..dan satu beg besar bertayar agi..umi sumbat2 mainan alya..nanti dia balik...tak teringat sgt ngen mainan2 nyer hehehhe
mintak2 dia tak cari2 lah...cian gak mucuk..abah ngen umi tuh,,,,
abah nak balik nanti....ader sesuatu yg suspen nak bagi kat dia..apa ya????????
set komputer ermmm..nanti internet masuk...abah kan pasang aaah..sekarang ngah format...jawi nyer...
buku latihan untuk tahun 3 dah banyak umi beli...ermm mintak lah alya tak banyak sangat main..umi nak bg tumpuan yg lebih sikit pada tahun ni...kat alya...takut2 nanti...bila masuk je internet....yg ni lak kijer dia..ermmm
barbie game lak
ermmm arkitek dah ,masuk cekk hehehheh..amboi2 siap2 komen agi..ermmmm..kalau abang kemas lagi cantik nyer hehhehe
jem jem dah siap kan kemas lah sikit..nanti mlm ni dia balik...sepah lak..umi tau aahhh dah ader kawan..tu siap main pondok2..main doktor ..main cikgu2 tu lah kijer anak daraku sorang tu kui kui..tp takpe asalkan hati dia sennag je tul tak???
ader agi..mainan besar dia yg masih tertinggal tu..tokleh nak sumbat dalam kotak kah kah terpaksa lah taruk atas2 lemari ermmmmm....yg dalam bakul...bunga2 tuh umi taruk patung2 barbie dia..kalu dia ketagih nak main sennag sikit takyag umi...pungah kotak..cian gak...nampak je besar tapi masih 8 tahuin huhuhuhu.
umi kecik2 dulu....duk main kejar2 agi umur macam dia hehehehhe
nanti umi tunjuk..gambar2 umi masa kecik....tak merasa pun..mainan2 macam alya ni..huhuhu masa tu...susah..adik beradik pun ramai hua hua hua ..tertiba rase sedeyy((kenapa ya air mata ku..berlinang2222 hua hua hua hua) hati tisu gak umi ni hehehe
masa ni umur 6 tahun....yg kecik sekali tersipu tuh pakai seluar pendek keh keh keh
ermmm bezanyerrr..........zaman umi kecik2 dulu...tu gambar umi....adik...,,dan abang dukung adik lelaki yg no 10 huhuhuhu

Rabu, Disember 30, 2009

TAWARAN HEBAT!!! BERITA GEMBIRA ! Bagi rakan kongsi yang menyertai projek Elit melalui saya, anda akan mendapat 2 PAKEJ PELANCONGAN HEBAT, Alhamdulillah bagi ahli yang dapat rakan kongsi 1. Seramai 10 orang downline, Anda layak untuk mendapat FAMILY PAKEJ PENGINAPAN 2 HARI 1 MLM di AWANA KIJAL Resort. 2. Seramai 16 orang downline, Anda layak untuk mendapat PAKEJ MELANCONG ke JAKARTA selama 3 HARI 2 MLM. Memang Menarik bukan!

   keberkesanan nano dalam bio aura

  Menghasilkan komponen bersifat Nano dan kandungan oksigen yang tinggi, menggalakkan pertumbuhan sel-sel badan yang sihat         Kandungan bio-tenaga yang berganda, meningkatkan keaktifan sel-sel tubuh badan         Molekul-molekul yang bersaiz nano menambahkan lagi keberkesanan penyerapan nutrien         Membekalkan kekayaan bahan-bahan mineral dan nutrien untuk keperluan kesihatan tubuh         Sistem penapisan air yang lebih efektif menghapuskan unsur-unsur toksin, bakteria, klorin dan logam berat supaya air selamat diminum         Menghilangkan bau yang tidak menyenangkan, menjadikan air lebih sedap diminum         Kualiti air bertenaga meningkatkan metabolisme, melancarkan sistem peredaran darah dan memperkuatkan sistem imunisasi badan     Nilai pH yang cenderung kepada beralkali setara dengan keperluan badan. Amalan minum air Bio Aura dapat memberikan kesan terapi terhadap susuk badan yang berasid      

  Menjamin kecantikan dan kehalusan kulit serta kesegaran makanan

apakah teknologi nano

      Teknologi Nano, revolusi terkini yang membawa kepada kemajuan dunia dalam abad ke-21 ini. Ia berasal daripada perkataan Latin, dengan cirinya yang bersaiz KECIL - 1 nanometer = 0.000000001 meter         Ini jelas menunjukkan betapa kecilnya saiz nano, sehingga mencapai 1000 kali ganda lebih kecil daripada diameter rambut manusia

penggunaan teknologi nano

Menjelang era teknologi yang baru, Teknologi Nano luas diaplikasikan dalam pelbagai industri seperti perubatan, maklumat teknologi sehingga ke bidang elektronik dan komputer. Sebagai contohnya, sekeping disk bernano mampu menyimpan jumlah maklumat sehingga 10,000,000 kali ganda berbanding disk yang biasa. Ini turut membuktikan bahawa penggunaan Teknologi Nano bukan sahaja meningkatkan kualiti produk, malahan ia menambahkan kapasiti dan kebaikannya serta dapat mengurangkan pembaziran

jom bersama bio -aura

Tambah pendapatan bersama Projek Elit Hai-O Kuantan - CDM Norizam dari stokis Hai-O Maarketing Sdn Bhd di Jalan Beserah, Kuantan mempelawa semua bumiputera untuk menyertai satu plan yang memberi kemudahan untuk orangramai menambah pendapatan cara mudah iaitu melalui Projek Elit. sila rujuk http://projekelithaio.blogspot.com Projek Elit Hai-O ini adalah

CDM Norizam dari stokis Hai-O

cdm  norizam ngen sepupu ku...semalam dalam taklimat pertama umi kunjungi...ermm,seorang wanita cekal..bersemangat  waja..ermmm...syukur kerana ader insan yg sudi...mberkongsi....kesenangan,,semoga tabah dan berjaya mencapai kejayaan bersama

http://projekelithaio.blogspot.com/k

TAHNIAH! kerana anda memilih untuk bersama kami dalam merealisasikan impian anda. Projek Elit Hai-O ini adalah khusus untuk membantu suadara-suadari berjaya didalam perniagaan MLM dan semua bumiputra yang berhasrat untuk menambahkan pendapatan dengan meningkatkan taraf kecemerlangan hidup, status diri, disamping membantu keluarga dan kesihatan yang terjamin melalui pengunaan produk-produk Hai-O. Bagaimana untuk merealisasikan kejayaan? Projek Elit Hai-O adalah plan pemasaran yang paling mudah untuk dikuti oleh setiap lapisan . Anda hanya perlu menjadi pengedar Hai-O dan mengeluarkan modal sekali sahaja sebanyak RM2500. Daripada modal tersebut anda akan mendapat kad keahlian, satu penapis air Bio Aura, 2 produk kesihatan, majalah Hai-O, serta baju koporat Hai-O. Anda hanya perlu memperkenalkan penapis air Bio Aura kepada rakan2 yang lain. Disamping itu Anda akan mendapat pulangan RM250 serta-merta bagi unit pertama yang dibeli. Perlu diingat Anda tidak perlu menjual, cuma memperkenalkan kelebihan produk Bio Aura dan mempelawa mereka menggunakan Bio Aura dengan mengeluarkan modal sebanyak RM2500 dan juga memperkenalkan kepada rakan mereka yang lain dan begitulah seterusnya. Selepas setahun akaun anda akan ada RM100,000.00++. Setiap plan pemasaran mempunyai strategi! Untuk mendapatkan penerangan yang lebih jelas mengenai plan & strategi pemasaran Projek Elit Hai-O ini ..sertailah kami PROJEK ELIT HAI-O 858 sila hubungi atau sms nama, tempat & masa utk temujanji. En Norazman - 013-9370656 mnorazman@gmail.com KE ARAH MASA DEPAN CEMERLA

Sambutan Amat Mengalakkan... BERITA BAIK bagi yang ingin menambah pendapatan lebih2 lagi dengan plan terbaru PROJEK ELIT HAI-O ini. Bermula Bulan DISEMBER ini ANDA TIDAK PERLU LAGI MENCARI ORANG! Kini PROJEK ELIT mempunyai Sistem AUTO DOWNLINE!! Seperti yang kita maklumkan sebelum ini, PROJEK ELIT ini dicipta untuk membantu menambah pendapatan disamping menjaga kebersihan & kesihatan kita seharian. TIADA RISIKO penipuan langsung. Apa yang perlu kita buat? Anda hanya keluarkan wang sebanyak RM2500 sekali sahaja seumur hidup dan akan mendapat barangan kesihatan & Bio-AURA berserta keahlian. Melalui Projek Elit anda bukan hanya mendapat barangan tersebut tetapi akan menjana pendapatan sampingan secara berterusan dari hasil pelaburan ini. Bagaimana caranya? MUDAh cukup mudah... Setelah menjadi ahli Projek Elit, kita cuma mengiklankan atau beritahu sesiapa yang berminat untuk menyertai Projek Elit Hai-O. Bagi yang berminat dan untuk mendapatkan penerangan lebih lengkap bolehlah hubungi kami..atau sila tinggalkan sms nama, tempat, masa utk kami hubungi.

AUTO DOWNLINE! Kepada semua ynag melayari blog ini , kami menawarkan satu-satunya peluang yang amat mudah disamping dapat menjana wang melalui Projek Elit Hai-O ini. TERKINI! Anda join Projek Elit & memperkenalkan sahaja kepada kawan2 & sedara-mara berkenaan Projek Elit ini.  TAK PERLU CARI ORANG! SISTEM KAMI AKAN MENYUSUN DOWNLINE UNTUK ANDA!

husus

Taklimat Projek Elit Minggu pertama Disember Sambutan terus menggalakan terutama di Trengganu sekarang ini memandangkan masing2 kini tak perlu mencari orang kerana sistem Auto Downline terbaru kami. Bermula semalam hingga Rabu ini - 7hb - 9hb Disember Leaders Projek Elit berada di Kuala Trengganu. Dan akan ke Kuala Selangor /KL pada minggu berikutnya.. Bagi anda yang berada diluar kawasan selain dr Trengganu, Pahang dan area Kuala Selangor sila hubungi kami atau sms nama, tempat & masa utk temujanji.

Tambah pendapatan bersama Projek Elit Hai-O Kuantan - CDM Norizam dari stokis Hai-O Maarketing Sdn Bhd di Jalan Beserah, Kuantan mempelawa semua bumiputera untuk menyertai satu plan yang memberi kemudahan untuk orangramai menambah pendapatan cara mudah iaitu melalui Projek Elit. sila rujuk

http://projekelithaio.blogspot.com

khusus

Tambah pendapatan bersama Projek Elit Hai-O

Tambah pendapatan bersama Projek Elit Hai-O 

Kuantan - CDM Norizam dari stokis Hai-O Maarketing Sdn Bhd di Jalan Beserah, Kuantan mempelawa semua bumiputera untuk menyertai satu plan yang memberi kemudahan untuk orangramai menambah pendapatan cara mudah iaitu melalui Projek Elit.

sila rujuk

http://projekelithaio.blogspot.com

Bagaimana untuk merealisasikan kejayaan?

Kumpulan semut merah... Projek Elit Hai-O adalah plan pemasaran yang paling mudah untuk dikuti oleh setiap lapisan . Anda hanya perlu menjadi pengedar Hai-O dan mengeluarkan modal sekali sahaja sebanyak RM2500. Daripada modal tersebut anda akan mendapat kad keahlian, satu penapis air Bio Aura, 2 produk kesihatan, majalah Hai-O, serta baju koporat Hai-O. Anda hanya perlu memperkenalkan penapis air Bio Aura kepada rakan2 yang lain. Disamping itu Anda akan mendapat pulangan RM250 serta-merta bagi unit pertama yang dibeli.  Perlu diingat Anda tidak perlu menjual, cuma memperkenalkan kelebihan produk Bio Aura dan mempelawa mereka menggunakan Bio Aura dengan mengeluarkan modal sebanyak RM2500 dan juga memperkenalkan kepada rakan mereka yang lain dan begitulah seterusnya. Selepas setahun akaun anda akan ada RM100,000.00++.

Setiap plan pemasaran mempunyai strategi!Untuk mendapatkan penerangan yang lebih jelas mengenai plan & strategi pemasaran Projek Elit Hai-O ini ..sertailah kami PROJEK ELIT HAI-O 858sila hubungi atau sms nama, tempat & masa utk temujanji

.En Norazman - 013-9370656

umiliya~~~pn rosnah_0139224938

mnorazman@gmail.com KE ARAH MASA DEPAN CEMERLANG!

projek elit

USAHAWAN JUTAWAN BERSAMA HAI-O
Assalamualaikum & Salam Sejahtera, kami ingin memperkenalkan kepada anda SISTEM KEUSAHAWANAN HAI-O MARKETING SDN. BHD yang menawarkan satu pakej mudah perniagaan bagi menjana pendapatan sampingan yang LUMAYAN dengan MUDAH!! Sekarang ramai USAHAWAN HAI-O meraih pendapatan RM5000 ke atas sebulan. Anda bila lagi?? Kami juga mempunyai bukti dari mereka-mereka yang telah menjadi JUTAWAN melalui perniagaan ini. Dalam kehidupan ini, kita sentiasa inginkan yang lebih baik. Kita kuat belajar, kuat bekerja tapi kenapa kita masih menjalani kehidupan yang sukar? Mengapa memilih Hai O Marketing dan Group Taipan 181?  1. Syarikat yang kukuh  Syarikat yang tersenarai dalam BSKL sejak 1996. Tersenarai dalam Papan Utama, Kaunter Khidmat Dagang 2007  2. Pengiktirafan Forbes Asia’s  Forbes Asia’s telah menyenaraikan syarikat dibawah “Best Under A$ Billion” pada 28hb Nov 2007.  3. Produk yang berkualiti  Lebih 2000 produk yang diakui dan mendapat anugerah SUPERBRAND, ISO, NSF, SIRIM dll.  4. Pelanggan / Rakan Kongsi  Minima 4 orang sahaja seumur hidup  5. Modal  Tanpa memerlukan modal sendiri, hanya sekali seumur hidup dan dana akan  di uruskan melalui 8 panel bank dan 2 koperasi.  6. Bimbingan  Berbeza dari MLM yang lain mahupun group selain dari Taipan 181 dari Hai O Marketing, Taipan 181 mengadakan Biz Talk 4 x seminggu secara percuma. Disamping itu juga beberapa sesi bengkel pengukuhan, seminar, meeting semasa group leader turut diadakan. Dengan lain kata, bimbingan dan bantuan dari segi motivasi, pengetahuan tentang peoduk serta plan pemasaran sentiasa diadakan bagi memantapkan ahli-ahli GROUP TAIPAN 181.  7. Pendapatan / Keuntungan berterusan  Seawal bulan pertama tanpa memerlukan rakan kongsi atau ‘downline’ anda pasti mendapat ganjaran yang lumayan. Hanya Hai O Marketing yang memberi Bonus sebanyak 67% kepada pengedarnya malah menyediakan Tabung Pencen.  Agihan bonus dalam Hai O Marketing:  BONUS PRESTASI (mengikut pangkat) 41%  BONUS SMD (pengembangan Sales Manager) 15%  BONUS TABUNG KERETA 03%  BONUS WAWASAN (Pengedar cemerlang) 05%  BONUS PEMISAHAN CDM (pencen) 03%  Jumlah keseluruhan BONUS 67%  Bandingkan dengan MLM yang lain atau business yang lain...ANDA yang mementukannya!  Jadi, kami di sini ingin membantu anda menjana pendapatan sampingan yang lumayan. Di HAI-O, tiada sebarang unsur paksaan, kami beri anda peluang, anda sendiri yang menentukan kehidupan bagaimana yang anda mahu. Percayalah, dalam dunia ini, WANG bukan segala-galanya TETAPI segala-galanya memerlukan WANG! Berminat….Sila hubungi Rozita : 013 364 4242   Testimonial Hai-O Marketing Sdn. Bhd. sememangnya sebuah syarikat yang berdaya maju dan terbukti berkesan memberi pulangan yang lumayan kepada ahli. Pelbagai anugerah dan pengiktirafan telah diperolehi. Ia juga sebuah perniagaan yang SAH di sisi undang-undang. Terkini, 11 November 2008, Menteri KPDNHEP, Y.B Dato' Shahrir Bin Abdul Samad telah menyampaikan ANUGERAH KECEMERLANGAN PERNIAGAAN BERETIKA 2008 kepada Hai-O Marketing Sdn. Bhd. Buat warga N9 dan Melaka yang berfikiran positif dan berminat untuk menceburkan diri di dalam bidang keusahawanan ini boleh telefon saya di 013 364 4242 untuk urusan penerangan secara PERCUMA... BERSAMA MENUJU KE PUNCAK KEJAYAAN. It's 17 yrs anniversary Hai-O Marketing Sdn Bhd. last nite due to the anniversary, ada persembahan khas Datuk Siti Nurhaliza di Stadium Malawati Shah Alam. If u read d news, dlm more than 6 pages covers on Hai-O. Well, i am so proud of it. To those yg still was2 ngan this bizz, you should read the news. Hai-O dah lahirkan ramai usahawan yg berjaya!!Tak rugi anda join bizz ini..kalau ingin penerangan lanjut, saya amat berbesar hati untuk kongsi bersama. Terbaru dan terkini, baru 7 bulan sertai Hai O Marketing, ROHANI RASIB bekas jururawat di Kelantan telah mendapat pangkat DDM dengan income bulanan sebanyak RM90 ribu dan sekarang memandu E240 Mercedes plate DBF 181. Saya sangat bertuah sebab dapat mengikuti kelas pengukuhan pada malam tadi(12.02.2009). Banyak ilmu, kata-kata nasihat serta kata-kata peransang dan rahsia didalam bisnes telah dikongsikan CDM hebat group 181 iaitu CDM Faridah dan juga merupakan salah seorang Jutawan Bumiputera yang telah berjaya membina nama didalam perniagaan Hai-O. Bukan susah hendak mendapat ilmu daripada orang lama didalam Hai-O dan tidak susah untuk mencukil rahsia mereka. Kesemua CDM Hai-O group 181 Taipan, sentiasa mencurahkan segala ilmu kepada rakan niaga tidak kira latar belakang, warna kulit, bangsa dan agama. Saya amat kagum dengan kesungguhan yang ditunjukkan oleh mereka untuk melihat rakan kongsi berjaya. Spanjang saya menceburi dunia bisnes dan dunia perkerjaan, inilah tempat yang paling saya suka dan tertarik kerana mereka menitikberatkan rakan niaga untuk berjaya seperti mereka. Berminat….Sila hubungi Rozita : 013 364 4242

hari ini rabu

manggkuk nasi tambah ni...ermmm

salam...erm hari ni rabu...citer pasal diary semalam....umi balik kijer singgah warong jual kweetiow sup ermmm dekat je ngen umah bonda...beli 2 bungkus satu untuk abah dan satu agi untuk umi...ermmmm

alih2 satu bungkus bahagi dua....yg satu bungkus agi masu petia ais..ermmm mkn untuk esok kuh kuh

..yg umi nyer mintak dia taruk sup nyer selalu..balik je umah..ya Allah...satu mangkuk besar...uit banyaknyer...acik ni taruk....umi mkn separuh je dah kenyang ..tahap gaban...ermmm..makn sorang je...sebab abah takder..lagi pun semalam ader jnji ngen adik ipar nak ke..bandar kt..nak gi dengar tengtang...projek elit...hi-o bio aura..ermm lumayan...spa nak masyukk nanti umi terang ya

projek ni..bergelar kumpulan semut merah...ermm merah hitam,

bergaya adik iparku macam ahli korporat hehhe

insyallah semoga berjaya

Salam hari ni kijer seperti biasa....ermm bangun pagi2 siap2 ,,,bekpes ngen nasi lemak je...
hari ni kemas dapur je..umah takyah kemas sebab liya takder..takder sapa nak sepah kan mainan2 ia ..yg ader cuma dua ekor anak comel heheh...cindai dan comel...kucing si alya ermmm..lps selesai...bekpes..umi potong tudung untuk anak sedara..sementara abah bersiap..nak ke bandar lak
siap jahit..tangan..2 helai kejap je...cuma kelim halus untuk tepi tudung belum agi,,,nanti mintak abah..yg buat kan...hhehhehhe
si comel alya..yg kelabu..ermm comel sangat2 manja lak tu huhuhu..penganggu setia bila abah solat..mesti duk bawah ,,,,,,,tuuuuuuut bila sujud kuh kuh kuh
,,yang cindai tu tak pernah snap gambar dia hehehhehe..warna dia putih..kenapa ekk dia tak suka tenggok kamera kut kih kih
........................
9.00 pagi sebelum mai kijer  tadi..umi ngen abah ke mydin mall ader hal kit ngen streamyx nak daftar baru...kebetulan streamyk combo ader promosi..keh keh keh..apalagi..seranglah..ermm minggu lps...abah ke giant dah tenggok pamplet dia...yg tu takder promosi..bayaran bulanan ambik yg rm 55 je ni..termasuk talian telefon yg rm 10 hinggit..panggilan tempatan percumatanpa had..heheheh betul ke info ni..betul tak caya...gi ke~~~www.tm.com.my
di sebab kan line tepon umah umi..lom ader.........kene tunggu kontraktor pasang dulu ahh ermmm lambat lahhhh ..takpe2 sabar2...syukur dah yuran pemasangan semua free..cuma upah kontraktor aja nantio rm 50 hinggit
lps selesai......sain2 borang semua jem jem umi dapat gak diary kecil..italk...comel gak kuh kuh kuh

Kami di ijabkabulkan~~

......

.....

Daisypath - Personal picture

Daisypath Anniversary tickers

Puteri ku sayang

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Doa setiap bingkisan ku. .panjangkanlah umur dan berikanlah kesihatan dan murahkanlah rezeki pada ibu ku..jadikan suami ku suami soleh anakku anak solehah..amin...pintaku selalu pada Mu Ya Allah...