Cinta allah

"Ya Allah..... Tunjukkan kepada kami yang benar dan jadikan pilihan kami
mengikuti yang benar itu.Dan juga tunjukkan kepada kami yang tidak benar
dan permudahkan kami meninggalkannya." Amin.

Ahad, November 08, 2009

semalam yg berlalu

kelmarin,,balik awal kit kijer ,,dah pakat2 ngen bunder nak gi umah adik,,hehehe nak tenggok baby aufill heheheh gi beli present untuk aufil dulu huhuhu,,,,beli baju je,,,lain kali bagi special kit,,heheh nantio2 baby aufi besar kit ahhh....semalam dapat gaji,,,hehhe abg gi bank rakyat masyukkk duit kit,,heheheh aku lak planing nak menghabis.,,,lah di DEVANDAS' kedai kain,,huhuhu tapi tak menjadi,,lewat,,sampai kt dah kul 6.45,,klewatan ,,sebab nyer aku gi beli present untuk aufi,,lelama sgt menyilau huhuhu,.,,tapi takpe aahh ;lain kali,,,,aku tunggu je,,kat kete,,,abg gi sesorang aja,,,alya ngen my litle cousin yg cite mute tu,,,,mula aah nak mengencing lak huhuhuhu ,,,nortylah,,lah budak cik2 ni hehehe
budak cinonet ni nama dia wardah sepupu liya,,,lah ni,,dia nyer mulut macam,,,,apa,,hehehhe cerdikk sesangat,,macam, murai,,,cok cek hehhehe dah ader boyfreind katernyerr hehhe nakal,,,aku dgr dia cakap,,macam org tuer huhuhu
 
time ni,,,,liya ngen wardah nak kencing singgah kfc japl,,,singgah je ok,,,,,lain kali kiter makn ekk sebab magrib sudah tibe hehehhe,,,pray time huhuhu ok leerrr
lps ni kiter gi umah adik aufi,,,,
liya dah excited tu ha nak kasi present buat aufi..ni pi kutip,,,mainan untuk aufi,,,di taruk dalam kotak nak di kasinyer kat aufi,,,ikut liya lah,,,,umi,,tak kisah,,,,dia dah cakap kat mak saudara dia,,huhuhu nak je kasi mainan 2 dia yg lama 2 tu untuk baby aufi huhuhuhu
 cute kan kan
 ni semua aku berkenan tapi aufi dah banyak,,nampak nyerrr huhuhu ader satu tuuuhh aku kenang sgt jap 2agi nak pi beli
secretttttttttttttttttttt
 ni motor lama liya,,,,,dia ni suh abah kuar nak basuh nak kasi aufi gak kut huhuhuhu..tu pun katil lama dia nanti nak kasi aufi guna huhuhuhu boleh lah,,,nanti lps pantang adik nak mai ambik kuar kan dulu kasi basuh huhuhu berdebu dahhh simpan lama kat stor heheh
 eeeeeeeeeeee comelnyer dak cik ni,,,,hahah hari ni 10 hari ekk umur aufi,,dah berubah dah muker dia,,cute sangt,,,tenggok kijer dia tido je,,heheh jap agi nangis nak syusu...hehehhe
ibu dia suker sgt warna hijau,,,semua nak kasi hijau,,,aku kasi lah baju hijau,,,,cantikkk heheh semalam ibu aufill mesej,,dia ucap thank,,hehe sebab warna baju tu hijau huhuhu,,,suker nyerr aku bila ,,,org suker pemberian kiter nanti nak beli lalgi untuk aufi,,lama dah tak shoping bju budak,,,,uuuu rindu nak  baby lagi huhuhu
 hari pertama aufi di lahirkan,,
 hari kesepuluh,,umur aufi dah sepuluh hari dah ni huhuhu cute je ekkk
  ambik gambar dia sendiri,,,dr mula sampai,,,dia duk rebut ngen wardah nak duk dekat ngen aufi,,kali ni mai,,,,aufi,,tak leh di ribanyer sebab aufi tido,,,huhuhu dia lak ambik kesempatan nak duk jejeee sebeblah baby cute tu heheh
 macam makcik je,,,heheh sukerlah tu dapat lipat bju adik aufi,,dia nak mintak izin ngen umi nak duk umah baby aufi,,time cuti sekolah ni,,takpe lah liya,,,,duklah boleh tolong lipat baju ,,,,,huhuhu dia nak tolong riba adik aufi,,,,
 tenggok muncung mulut lipat baju,,adik aufi,,huhuhu suker nyer dia,,,
 
 cutenyer kahlifah kecil
 
huhuhuhuhu  

Kami di ijabkabulkan~~

......

.....

Daisypath - Personal picture

Daisypath Anniversary tickers

Puteri ku sayang

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Doa setiap bingkisan ku. .panjangkanlah umur dan berikanlah kesihatan dan murahkanlah rezeki pada ibu ku..jadikan suami ku suami soleh anakku anak solehah..amin...pintaku selalu pada Mu Ya Allah...