Cinta allah

"Ya Allah..... Tunjukkan kepada kami yang benar dan jadikan pilihan kami
mengikuti yang benar itu.Dan juga tunjukkan kepada kami yang tidak benar
dan permudahkan kami meninggalkannya." Amin.

Selasa, November 03, 2009

selasa

assalamualaikum,,di mulakan dgn bismilah disudahi dgn alhamdulillah,,,insyaallah,,,
hari ni rase seropnok sikit,,,abg ader umah,,,dia kerja mlm ni,,tdi wak nasi goreng,,,,,abg janji hari ni,,nak mai hehehe best nyer,,masak apa ekk tengah hari ni.,,,,,
semalam balik kijer,,,,,janji ngen liya nak ak kuih kan kan,,,dah buat huhuhu tapi sedikit sedih sebab kluih hangitttttttttttttttttttttt...huhuhuhu
sebab nnyer kenapa,,,abg aaah,,,,kkasi dia handle,.,,,,,bahagian,,,,oven,,,dia lak excited,,bukak suhu sampai 2oo tok dan,,,15 minit kuih dah ber bau,,,huhuhu jengguk2 hasilnyerrrrrrrr
hangittttt 
huhuhuhu habis rupa bunga dahlia,,,,,,,sedih.........lps tu dah tak semangat lagi,,,,,alya lak,,,,masih lagi menerap,,,,kuih dia heheheh takpe lah alya terus kan,,umi nak buat yg simple jelah,,,hehehe gentel je senang citer huhuhu

msih tekun agi ,,,,menerap kuih nyer  hehehe hasilnyer lumayan,,huhuhucomel,,,,,
resepi samer aja,,,,cuma bentuk je lain2,,
yg ni,,,,lg cute
bentuk ayam mata merah,,,hehe kuih ayam lah di beri nama kehkehkeh
 umi frust,,,terus ambik,,,,,,separuh adunman terus masukkk,,conflake,,lps tu,,,gentel je.,,,,jadi bulat,,,bakar,,,,,
tak comel,,tapi best,,,rangggup,,,tahun depan boleh ambik,,tempahan,,kih kih
 comel gak,,hasilnyer,,,,pandai anak umi,,,kata alia nak bg kjat cikgu dia hehehe
 tenggok rajin dia tolong umi,,,,nanti besar bukak kedai kuih ekk liya
taruk majerin dalam loyang,,,,,
 heheheheh semua bentuk dia nak buat tu ha..ikut ya lah asal bahagia,,,esok perekse,,,,
 tenggok gaya dia,,,macam org tua,,,pok pek ,,,mulut nyer heheheheh
ni abah ambik gambar dia,,,,candit,,,,,
 lps ni,,janji kene baca buku ,,,,,,ok lah.....baru lain kali boleh wak kuih agi,,,,jnji tuhhhh
 esok,,,kertas,,,akhlak,,,,
umi teman liya baca buku sementara kuih masak ekkk,,,,,
kesian liya,,,aku jarang tenggok dia membaca dan ulangkaji,,kalau selalu teman2 dia membaca,,mesti dia rajin,,,,,
aku ni,,anak sorang pun,,terabai,,huhuhu
 pok pek2 aliya,,huhuhuhu dia baca2 sambil terang kat aku,,,aku saje ja buat tak faham,,,hehehhe,,,,tenggok camna dia leh ingat dok apa ygt dia belajar ,,,alhamdul;illah,,,,,,
 doh habis baca um,i,,,,,masa untulk liya tidor..oklah,,,lps solat jgn lupa,,,,salam ngen abah ngen umi dulu ya,,,,,
 hhehheheheh aku suker candit time dia solat,,tenggok rambut nyer serabai,,,huhuhu dahi dia sempit,,org tua2 cakap,,dahi sempit tu,,,,,,,panas baran,,huhuhu
mintak jauhlah,,alya,,,,mintak lah anak,,umi jadi,,anak yg solehah

a

Tiada ulasan:

Kami di ijabkabulkan~~

......

.....

Daisypath - Personal picture

Daisypath Anniversary tickers

Puteri ku sayang

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Doa setiap bingkisan ku. .panjangkanlah umur dan berikanlah kesihatan dan murahkanlah rezeki pada ibu ku..jadikan suami ku suami soleh anakku anak solehah..amin...pintaku selalu pada Mu Ya Allah...