Cinta allah

"Ya Allah..... Tunjukkan kepada kami yang benar dan jadikan pilihan kami
mengikuti yang benar itu.Dan juga tunjukkan kepada kami yang tidak benar
dan permudahkan kami meninggalkannya." Amin.

Ahad, November 29, 2009






Salam..hari ni isnin,,ekk raya haji yg  ke tiga tahun 2009,hari ni abah kijer.alya dr pagi tadi gi umah mawardah sepupu dia,,,bonda lak,,gi kenduri kahwin,,umah anak saudar dia,,,anak sepupu akulah yg kahwin,,aku tak pergi pong,,,,abg takder malahh aahhh..
jadi aku,,wak kijer aku ahhh mengarang blog hehehe,,,habis baca,,karang lak,,,bistu imbau kembali zaman2 lama,,,teringat lak,,time raya pose hari tu,,time gi jalan2 raya rase happy lak,,start raya pertama,,sampai lah raya ke lima,,,duk jalan berkonvo,,hehehhe,last sekali gi beraya kat zoo kemaman...eeermm melawat sanak saudara,,huhuhu lawak2
ni kenangan masa raya pertama

 sepupu,,yg cute miut hehehehe sedondon huhuhu

 ni raya ke dua baru je kitaorg kuar raya,,hari raya pertama duk umah je,,terima tetamu,,,
 ni lak,,umah mak sedara,,,pi raya umah org2 tua,,,gembira lak,
 ni lak adik arwah ayah,,,muka pak sedara aku ni,,,mirip arwah ayahku,,,,kalau kiter nak tgk ayah,,kiter tenggok pak sedara kiter,,lah,,,sedih lak,,bile kiter tenggok pak sedara,,kiter
 raya ke empat lak,,,beraya umah abg kat kuala berang,,masa ni,,abg baru siap umah dia,,,tak pindah agi,,cuma datang kemas2 je,,,,time,,ni,,beraya sakan aahhh,,abg hidangkan nasi tengah hari,,heheheh time sampai tu dah tengahari,,perut lapar,,pekene lak,,lauk singan ikan aya,,ngen ulamn petai,.,,hehehe,,,ayam masak merah,,huhuhuhu
sakan hehehhe
 
bergambar kenangan,,bersama keluarga ermmmm,,,ni baru sebahagian keluraga kami,,,ramai agiiii
 raya ke lima bertolak ke paka,,,,dr umah aku ke umah kakak aku ni,,2 jam je,,,,bermalam di sana sebab esoknyer dah planing nak ke zoo kemaman..
mlm sampai tu,,,kakak ngen abg ipar dah siap kan ayam untuk bbq,,,hehehhehe seronokkkk
 ermmm aksi2 lucu cucu tok,,hehehhe
anak2 sedara ni 
  heheheh beraya di zoo kemaman
 ermmmm alya ngen go kart


  

Tiada ulasan:

Kami di ijabkabulkan~~

......

.....

Daisypath - Personal picture

Daisypath Anniversary tickers

Puteri ku sayang

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Doa setiap bingkisan ku. .panjangkanlah umur dan berikanlah kesihatan dan murahkanlah rezeki pada ibu ku..jadikan suami ku suami soleh anakku anak solehah..amin...pintaku selalu pada Mu Ya Allah...