Cinta allah

"Ya Allah..... Tunjukkan kepada kami yang benar dan jadikan pilihan kami
mengikuti yang benar itu.Dan juga tunjukkan kepada kami yang tidak benar
dan permudahkan kami meninggalkannya." Amin.

Isnin, November 02, 2009

ptang yg sunyi

ptg aku lom balik agi,,hari lwt kit,,boring aku coret2 kit diary ku rini,,hari ni,,,kak ti,,bayar hutang tu,,,rm300...2hb1109,,,huhuhuhu kot lupa masuk kat diary senang kiot tgk je blog,,,heheh
aliya ader umah ni,,jap agi nak balik,,janji ngen dia nak gi kedai,,nak beli barang dia sikit,,,atau mlm ni ingat nak wak kuih aaahh...
wak kuih dah lia kuih conflik yg aku buat hari tu best gilerrrr
best kan ranggup nampak je ruper dia tak cantik
jap agi nak wak ngen aliya ,,,wak suspen abg balik jem jem jem ,,mesti die suke hehehhe

Tiada ulasan:

Kami di ijabkabulkan~~

......

.....

Daisypath - Personal picture

Daisypath Anniversary tickers

Puteri ku sayang

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Doa setiap bingkisan ku. .panjangkanlah umur dan berikanlah kesihatan dan murahkanlah rezeki pada ibu ku..jadikan suami ku suami soleh anakku anak solehah..amin...pintaku selalu pada Mu Ya Allah...