Cinta allah

"Ya Allah..... Tunjukkan kepada kami yang benar dan jadikan pilihan kami
mengikuti yang benar itu.Dan juga tunjukkan kepada kami yang tidak benar
dan permudahkan kami meninggalkannya." Amin.

Rabu, November 25, 2009

perbicaraan,,,24hb 11 2004

salam,,,alhamdulillah,,hari ni dah 25 hb ,,syukur alhamdulillah aku dah selamat ,,balik dr kuantan,,,walupun perjalan yg singkat,,tapi letih sesangat,,,,perjalan ke kuantan,,,,dlm kedaan sekarang musim tengkujuh,,huhuhu hujan memanjang ,,je.
jalan yg,,berlubang2 huhuhu,,,
bertolak dr ganu,,,kul 2.....sampai 9 mlm huhuhu...2 jem,,jem kat kemaman.....huhuhu sesak nafas huhuhu
 tenggok aksi anak sedara kakak hehhehehe,,happy nyer dia bila,,,tetamu dah sampai,,,
 abang yg keletihanmmmmmheheheh
 samapi kat makhamah,,,kul 8.40,,bertolak dr sungai ular,,kuantan td kul 8pg,,terus masuk dan jumpa peguam,,,perbicaraan akan dijalankan,,mengikiut gilirtan aah,,,,turn yg ke tiga,,huhuhu...prbicaraan,,hari,,ni bersambung ,,,ke bulan 1 tahun 2010n huhu tahun depan,,hari ni,,,,inspektor huzir,,,,yg bg maklumat ,,,,
 
tahun depan,,,,saksi,,ngen,,,doktor,,pakar dr ampang putri,,yg bg maklumat lak,,insyallah,,,,
peguam nak senarai.....perbelanjaan,,yg di keluarkan semasa,,,keluarga dan,,sedar2 yg mengurus dan,,membantu semasa kami,,kat hospital,,,,sejak kemalangan tu lah,,huhuhu
;
;
;
 
muka,,boiring tungguk turn,,,,
 peguam omar,,,nak bg keterangan,,huhuhu
 ngah dengar penjelasan,,,,,,dr peguam,,,

kos pengebumian,,pun,,,mesti  di sertakan,,,
inilah lebih kurang agenda yg di bincangkan ngen peguam kiter kelmarin
 alya yg keboringan
huhuhuhu 



Tiada ulasan:

Kami di ijabkabulkan~~

......

.....

Daisypath - Personal picture

Daisypath Anniversary tickers

Puteri ku sayang

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Doa setiap bingkisan ku. .panjangkanlah umur dan berikanlah kesihatan dan murahkanlah rezeki pada ibu ku..jadikan suami ku suami soleh anakku anak solehah..amin...pintaku selalu pada Mu Ya Allah...