Cinta allah

"Ya Allah..... Tunjukkan kepada kami yang benar dan jadikan pilihan kami
mengikuti yang benar itu.Dan juga tunjukkan kepada kami yang tidak benar
dan permudahkan kami meninggalkannya." Amin.

Isnin, November 23, 2009

nak bertolak ke kuantan..

hehehe pagi tadi,,sempat agi aku,,potong baju baru,,huhuhu ,baju hijau,m,,aku potong je,,,kul 8pagi,,heheheh,lps tu,,,




 salam,,,hari ni,,,isnin jap agi nak bertolak lah,,Ya allah selamat kan perjalanan kami,,,semoga perjalanan ini di rahmat allah. kepada saudara mara,dan sahabat handai,,,doa kn kami,,semoga proses perbicaraan ini,,,berjalan lancar dan di berkati Allah hendaknya.aminnnnnnnnnnn.
aku ajak bonder gi,,,smoga doa  seorang ibu,,di makbulkan,,amin,,,Ya allah,,mintak2 takder halangan dalam perjalanan ni,,,semoga tiada rintangan,,,kenderaan ke,,,banjir ke,,,,
adik lelaki ku tokleh gi,,sebab anak,,dia yg baju pink,,tu Syafikah demam,,,,bimbang gak,,,sekarang fiqah kat specialist hospital terengganu...
 
alhamdulillah,,persiapan dokumen dah siap,,,dari kemarin agi,,,
terus jahit jm jem jem kul 10 aku sembat je leher,,dan taruk hud,,huhuhu.,,,lengan ngen bawah baju,,,pakai kelim warna je,,,yaaaaaaaaaaaaayy siap..kul 10 ku,,bersiap pakai baju baru,,,,sekarang duk umah bonder tunggu zohor dah nak bertolak,,,mesti aku windu ngen blog jap2 agi,,hehehehe
 kain ni lah yang aku beli  hari tu,heheh hari ni dah leh pakai,,,eeee gumbire nyer rase dalam hati.....sepasang agi aku lom siapkan heheheh yg colour teranmg tu huhuhu,,insyaallah kalau sempat nak jahit pakai raya haji lah,,huhuh
 



3 ulasan:

nza berkata...

salam...dh bbrpa kali gak kak nza terjah blog ummi ni ttp xjupe lak kt mana letak followersnya.....confuse gak cz byk blog tu...hi. Which one???

UMILIYA berkata...

eeeeeeeeee hehhehe umi ni pun maner reti ,,pakai buat je blog ni,,nuffnag pun tak joint tak reti aah nak,,daftar camna,,,,tak reti kua kua kua,,cedih,,,,kami bru belajar kalau senang2 leh ajar hehhe

UMILIYA berkata...

eeeeeeeeee hehhehe umi ni pun maner reti ,,pakai buat je blog ni,,nuffnag pun tak joint tak reti aah nak,,daftar camna,,,,tak reti kua kua kua,,cedih,,,,kami bru belajar kalau senang2 leh ajar hehhe

Kami di ijabkabulkan~~

......

.....

Daisypath - Personal picture

Daisypath Anniversary tickers

Puteri ku sayang

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Doa setiap bingkisan ku. .panjangkanlah umur dan berikanlah kesihatan dan murahkanlah rezeki pada ibu ku..jadikan suami ku suami soleh anakku anak solehah..amin...pintaku selalu pada Mu Ya Allah...