Cinta allah

"Ya Allah..... Tunjukkan kepada kami yang benar dan jadikan pilihan kami
mengikuti yang benar itu.Dan juga tunjukkan kepada kami yang tidak benar
dan permudahkan kami meninggalkannya." Amin.

Selasa, November 10, 2009

kelmarin aku cuti

kelmarin aku cuti,,,,ingat nak menjahit nak je menjahit,,tapi,,,bila dah dapat cuti tu,,aku lak duk fikirrrr pasaal plan aku nak gi beli kain,,,nak buat baju lah huhuhu
ajak abg gi devandas,m,,kebetulan adik aku nak kirim pam air untuk kolam ikan dia,,hehehhe,,,lps tu balik kanggg dia janji nak kasi ikan bawal,,yg dalam kolam dia tu huhuhuhu,,,,,besar heheh tunggu nak wak sweetsour heheh cian ikan,,,eee sayang aku,,
ha tu dioa dua ekor ikan bawall,hehehhe suker nyer aku,,,bila dah dapat wak balik,,huhuhu abg lak,,nampak seram aja,,,apataknyerr,,,,anak2 ikan dia,,dah mula takut,,,,tapi dia dah tanya ngen org ikan bawal ni,,tak agresiff tu lah dia berani nak wak balik,,ikut aku,,suker je,,,huhuhu
comel kan kan
 
eeeeeeeeee tak sabar lak nak buat sweet sour bawal ni kui kui,,gurau je lah,,mintak lah panjang umur dia,,,,,,
ikan kecik2 lain takut tu hahha
 
huhuhu tenggok liya wak per
........................
citer aku gi beli kain lak,,,,puas aku dapat pilih kain,,tapi yg tak syoknyerr jurujual dia tu,,duk cinonet je ikut aku,,,tensionnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
bistu aku cepat lah,,menganngg betoiiiii
 kain ni aku berkenan tp last aku nak balik baru nampak,,,,,huhuhu aku beli yg ni aje 3 pasang bhehehe
 simple je,,,asal aku suker,,warna gelap22,,sebab aku kan besar,,kalau ambik warna terang lagi lah nampak kebesarannyer huhuhuhu
aku pilih kain,,,lembut ....sesuai lah ngen aku yg bersaiz besar ,,,
puas hatilahhh
 
heheheheh e tak sabar lak nak buat niiii,,insyallah raya haji ni leh pakai kut huhuhu
 
hehhehehe aku simpan bil ni,,nanti nak masuk akaun senang,,,hehehe
 balik umah apa lagi,,mulalah duk tayang2 heheheh kenapa ekk pening lak tenggok kain ni,,mana ekk,,yang kt luar ngen dalam macam, sama je hehehehhe
abg nak mandailah tu hehehhehe
nak tunjuk pandai,,padahal aku saje jer buat2 tak reti hehehehhe
 siap duk tilik2 lagi heheheheh muaaah muaaaaahhh
 boleh ke aku siap ,,,ni,,,,, langsir pun lom habis jahit ,,,,,nafsu nafsi heheheheh
 lps mkn tengah hari aku terus sambung menjahit,,hehehehhe alhamdulillah dah separuh aku jahit huhuhuhu,,best lak cuti,,,,esok nak cuti agi aahhh
wak cepat kit,,nanti leh wak kijer lain lak
 ha nilah bilik tempat aku menjahit sempit je,,,
 test dulu comel tak,,,heheh comel colour dia lembut je kan kan
 cuaca sejukkkkk ,,,mintak abang hampar je lah tikar nak duk memotong atas tile tuuuuu,,,,sejuk sangat seh,,,,,
tikar lama tak guna,,,,naik kulat huhuhuhuhu ,,,tuut terpaksa lah tarukkkk,,anti kulat huhuhuhu
 
huhuhuhuhuhu jap agi aku nak sepah kan lak ruang ni,,nak memotong langsir lagi,,huhuhuhu
 tenggok dua beranak tu,,tenggah gelak kan ummi ekk ,,takpe ader lori ader bas,ader hari ummi balas,,,
tu abah ngah tunjuk gambar ,,abah candit ummi ngah menjahit hehehhehe time tu abah taruk something atas  kepala ummi,,,,,maaf tokleh taruk aah potret tu,,,sebab private hehehe
 oooo suker ekkk
 
eeeeeeee gelagak 2 beranak,,,,,kui kui kui

 
malam abag kijer,,,aku ngen liya je,,kat umah liya tunjuk kertas pekser dia alhamdulillah,,,,result dia ok gaklah,,tapi paper tak wak balik semua lagi dia bagi tau,,,
 elehh liya nak tunjuk aah tu,,,,,dapat markah,,,,banyak ekk,,insyallah umi kasi hadia nanti kalau dapat 1 hingga tiga aja ok....
 mlm ni menu nasi goreng je,,,jemput mkn abah jap agi nak gi kijer huhuhu
 suury nak ambik gambar muka rosyam nor lah abg hehehhehe
best tak nasi goreng ,,best ekkkk
 
budak majuk,,abah tak ingat nak cium dia hari ni hehehhehe
ngada2 liya ni
 budak yg suker memilih,,,,,,nais goreng tak makn nak makn sup,,,,ngen kuah singgan je,,huhuhu eeeeeeeee geram aah liya ni
 time ni liya tolong umi masak ekkk
 hheheheheh makcik lya masak apa tu,,,,
 apron lya time kecik2 heheheh tak muat doh,,,
 suker candit gambar2 dia,,bila candit mesti dia tak buat memek muka,,huhuhu kalau dia sedar mesti,,memek muker dia,,,huhuhu
 gaya aah tuuu
 liya yang simple......jap agi study ok,,,,abah dah nak gi kijer tu
 huhuhu candit je tuu
selamat jalan assalamualaikum,,]



Kami di ijabkabulkan~~

......

.....

Daisypath - Personal picture

Daisypath Anniversary tickers

Puteri ku sayang

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Doa setiap bingkisan ku. .panjangkanlah umur dan berikanlah kesihatan dan murahkanlah rezeki pada ibu ku..jadikan suami ku suami soleh anakku anak solehah..amin...pintaku selalu pada Mu Ya Allah...