Cinta allah

"Ya Allah..... Tunjukkan kepada kami yang benar dan jadikan pilihan kami
mengikuti yang benar itu.Dan juga tunjukkan kepada kami yang tidak benar
dan permudahkan kami meninggalkannya." Amin.

Khamis, November 19, 2009

hujan

assalamualaikum..
pagi yg sjuk,,hari ni,,hujan sejak semalam agi hujan,,tdi time hujan aku kuar gi main2 air heheheh best nyerrr,,ingat masa kecik2 dulu main hujan,,huhuhu time hujan2 camni,,aah rajin turun kat bawah umah,,,nyapu sampah,,eeeeeeeee,,,hari liya last sekolah,,sebulan nanti dia cuti,,mesti tiap2 hari dia boleh mandi hujan,,,,kat umah bonda,,,,air paras lutut kui kui dulu ahh,,sekarang tak lagi doh,,,bawah lutut ahh kut,,,,
tengah hujan lebat ni,,,
banyak kan kan air hujan,,kit agi nak masuk dapur umah bonder
tadi main2 air,,sambil candit
gambar adik ngah cuci kolam ikan dia,,,jap jap agi ahh taruk gambar ekkk,,lom,,,masuk kat komputer agi,,,,
kolam ikan umah bonda hehhehe

Kami di ijabkabulkan~~

......

.....

Daisypath - Personal picture

Daisypath Anniversary tickers

Puteri ku sayang

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Doa setiap bingkisan ku. .panjangkanlah umur dan berikanlah kesihatan dan murahkanlah rezeki pada ibu ku..jadikan suami ku suami soleh anakku anak solehah..amin...pintaku selalu pada Mu Ya Allah...