Cinta allah

"Ya Allah..... Tunjukkan kepada kami yang benar dan jadikan pilihan kami
mengikuti yang benar itu.Dan juga tunjukkan kepada kami yang tidak benar
dan permudahkan kami meninggalkannya." Amin.

Isnin, November 02, 2009

hari baru,

lama tak pegang baby,,,kekok huhuhu bunda,,tenggok je
bunde meleret senyum lama tak pegang cucu,,,,
heheh ni cucu,,,,baru,,,adik bongsu ku,,huhuhu aufill lahir 28 hb 10 2009
 seronok,,,,,aliya tak sabar2 nak tenggok aufill ni,,dia tokleh naik kat atas hospital ni,,sebb budak bawah umur tak di benarkan...(H1N1)
 esok mlm terus gi umah adik,,,suker nyer liya...dapat dukung baby,,,,
happy sgt dier,,,first,,dia naik umah terus mintak ltak baby atas pangkuan dia,,,,,,ermmmmm,,aku lak tak sabar nak timang ank huhuhu
Ya Allah kurnioan kan aku rezeki anak lagi hehehehe
 umi ngen liya
 huhuhu wajah happy liya tuuuuu
 berebut2 nak pegang sepupu kecik hehehe
 mok no kata ltk adik aufill kat bawah je,,lah doh sibuk berebut aja hehe
 giliran fiqah dukung baby dia lak muncunggg huhuhuhu
sukernyer fiqah heheheheh
 huhuhuhu
 adoilah anakku,,muncung jeeeeeeeeeeeeeeee adoilahhh
 mengharap dapat dudkung aufil lagi hehehhe sabar liya...aufill nak nyusu dulu huhuhu,,nanti ummi tinggal liya jaga aufill hehehe
 suker dier dapat dukur aufil lagi,,,
aufill tido nyeyakk

Tiada ulasan:

Kami di ijabkabulkan~~

......

.....

Daisypath - Personal picture

Daisypath Anniversary tickers

Puteri ku sayang

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Doa setiap bingkisan ku. .panjangkanlah umur dan berikanlah kesihatan dan murahkanlah rezeki pada ibu ku..jadikan suami ku suami soleh anakku anak solehah..amin...pintaku selalu pada Mu Ya Allah...