Cinta allah

"Ya Allah..... Tunjukkan kepada kami yang benar dan jadikan pilihan kami
mengikuti yang benar itu.Dan juga tunjukkan kepada kami yang tidak benar
dan permudahkan kami meninggalkannya." Amin.

Ahad, November 29, 2009

fuyooo...keluarga aku 1 team bola,,,7 lelaki,,5 perempuan

 
ni family abg aku yg sulong anak2 dia tkdok dalam,,ni,,,
sebelah kiri sekali bonda aku,,,tu jubah putih abg aku yg sulong..tepi tuh,,,yg cmart2 tu,,adik lelaki aku,,yg ke sepuloh ,,baru je kahwin,,tu wife diajubah ungu tuh,,yg tepi sekli,,kak ipar aku


 


ni keluarga abang aku yg kedua,,,ayoh ngoh hehhehe
 
ni lak,,,keluarga,,abg aku yg no 3,,,ngen kakak aku yg no 4....tu semua,,,anak2 mereka,,huhuhu,,,takder gambar satu family,,time ni,,kalut huhuhu tak sempat nak bergambar
 
inilak abg aku yg ke 5 ader 2 org agi anak2 dia,,tapi ntah kemna huhuhuhuhu

 
 ni lak kakak aku yg ke enam,,,,tu anak dia,n suami dia ahh tu,,anak sorang gakk,
 
ni kakak aku ngen abg ipar lah ni,,anak2 diua mana ekkk
 hehehehhe ni lak family kak aku,,huhuhu'
 

 


ni abg aku,,ngen isteri dia,,,,dan yg tu....hero dia heheheh

 
aku yg poyo,,huhuhu ,,masa ni,,alya ngen sepupu,,beraya
 

alya ngen sepupu  nak beraya sakan hehehhe



ni lak adik lelaki aku gak,,,,berdua je,,,,syafikah ngen ayah ken ken


 
adik lelaki aku,,huhuhu pengantin baru ni,,hehehhe

 
cute miut hehehe


 adik aku yang bongsu,,time ni,,berdua hehehhehe


1 ulasan:

aufi berkata...

ummi pic 1st tu adik lelaki no 11 la..ayoyo..lupa ka????

Kami di ijabkabulkan~~

......

.....

Daisypath - Personal picture

Daisypath Anniversary tickers

Puteri ku sayang

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Doa setiap bingkisan ku. .panjangkanlah umur dan berikanlah kesihatan dan murahkanlah rezeki pada ibu ku..jadikan suami ku suami soleh anakku anak solehah..amin...pintaku selalu pada Mu Ya Allah...