Cinta allah

"Ya Allah..... Tunjukkan kepada kami yang benar dan jadikan pilihan kami
mengikuti yang benar itu.Dan juga tunjukkan kepada kami yang tidak benar
dan permudahkan kami meninggalkannya." Amin.

Ahad, November 22, 2009

alya dan adik aufi



 dah lama ekkk lya  dok tenggok adik aufi,,,,seminggu dah ekk,,esok nak ke kuantan lak,,,alya dah janji ngen umi,,nak tido umah adik aufi cuti sekolah ni,,,,huhuhu 24 hb 11 ni,,,,kakak aku kat paka nak ajak alya  ke sana,,raya haji ni balik ahh,,dah lama dia nak ajak liya gi umah dia,,,,biasanyer aku tak kasi,,,maklum aah anak sorang dia pun ader anak sorang gak,,pompuan gak,,kakak aku ni,,,dah banyak kali keguguran,,,tak lupa aku,,,dah 4 kali,,kut yg pertyama  3 bulan,,kedua 5 bulan,,dan yg last,,,6 bulan dah cukup sift sedih,,,,dia punya peranakn,,lemah,,tak kuat,,,kali terakhir dia ngandung 2004 last keguguran,,tahun,,aku kemalangan tu,,,sedih sgt,,,anak dia yg ader tu,,,dah 7 tahun nak masuk 8 tahun dah tahun ni,,,,kakak ambik,,anak saudara ...anak abang ipar,,,dia bg kat kakak ku,,jaga umur soima(anak saudar) baru 2 bulan ,,,,sama je ngen masa tu,,umur arwah anak,,,ku,,baru je,,,1 bulan ,,,soima ngen arwah,,,beza umur 37 hari je,,,soima lahir

21 hb 12 tahun 2002
....
....
...

.
arwah lak,,di lahirkan
14 hb  01 2003

ini lah potret arwah anak ku
time ni,,,soima,,ngen arwah sama2 kecill,,waktu tu,,kami,,tinggal kat damansara,,,kakak duk quartes yg sama,,,kaka duk tingkat 3 dan aku lak,,tingkat 4,,,kalau nak tau,,camna aku di ketemukan heheh dengan suami,,ku,,kui,kui,,kakak ku yg ni lah,,yg rekemen kan,,heheheh time tu,,,aku ke kl,,tahun 1998 gi jalan2 kat umah kakak heheh masa tu,,,jem jem,jem,,ader lah citer ,,,kenangan lama,,huhuhu




ini gambar soima,,,sepupu alya,,,inilah anaknyer kakak aku,,huhuhu time ni,,raya tahun ni,,bergambnar kenangan ngen alya,,,umah bonda aku
 tenggok alya di pagi raya,,awal2 lagi dah duk kat kubur adik dia,,,time ni,,umi ngen abah masih atas masjid agi,,huhu
AL-FATIHAH UNTUK AHLI KUBUR,,AYAH DAN ARWAH ANAK KESAYANGAN KUADIK WADEK,,TU,,,,,KAKAK AKU,,YG KAT TENGAH TU,,,GAMBAR NI DIAMBIK TIME AKU BUAT OPEN HOUSE KECIK2 RAYA TAHUN NI AHHH
hheheheh kelakar lak,,umah sempit,,terpaksa aahh sampai keluar mereke mkn heheheh huhuhu umah yg cinonet,,alhamdulillahhehhehe gambar2 lama lak
.


Tiada ulasan:

Kami di ijabkabulkan~~

......

.....

Daisypath - Personal picture

Daisypath Anniversary tickers

Puteri ku sayang

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Doa setiap bingkisan ku. .panjangkanlah umur dan berikanlah kesihatan dan murahkanlah rezeki pada ibu ku..jadikan suami ku suami soleh anakku anak solehah..amin...pintaku selalu pada Mu Ya Allah...