Cinta allah

"Ya Allah..... Tunjukkan kepada kami yang benar dan jadikan pilihan kami
mengikuti yang benar itu.Dan juga tunjukkan kepada kami yang tidak benar
dan permudahkan kami meninggalkannya." Amin.

Rabu, November 25, 2009

alhamdulillah ,,,,,,,,,,,selamat pergi dan balik

test bju baru heheh
 dah nak bertolak dah,,,,,gi dua buah kete,,abg ipar satu kluarga,,ngen 3 anak dia,,,aku lak,,ngen 3 beranak,,ajak bonda jalan2,,cian bonda kalau anak tak ajak jalan2 sapa lagi nak ajak kan kan,,happy sgt bonda,,bila boleh jln jauh sekali-sekala
 kat umah bonda ni,,,sepatutnyer adik lelaki nak ikut tp kebetulan ank dia deman masuk kat hospital,,tak jadi ikut ahh
 bye semua nak gi dah
 sepanjang perjalanan hujan lebat selebatnyer,,,huhuhu,terpaksalah bawak pelan2 je,,alya lak,,,kat belakang dr tadi tido je,,,duk sorang2,,,takder kawan,,tadi asyik duk main ngen barbie dia,,sekarang dah tido dah
 time hujan2 ni lapar lah,,banyak lah makanan ,,heheheh mula2 singah beli kopok lekor nak je bawak kat sedara yg kita nak tumpang tido umah dia tu,,,,hehehhelps tu singah kat marang beli kacang ngen jagung lak,,hehehhe sesjuk ni,,mesti lapar nyer,,,org ketepi lak,,asyik nak kene suap je hehehhe,,,lpr ahh tu huhuhu
 esok pepagi dah bngun,,,siap kul 8.40 sampai kat mahkamah,,hheh
 sementara tunggu abah prkinh ketedebar gakk,,menanti keputusan,,,,,mintak2 selesailah cepat2
 sempat agi sesi bergambar,,,heheh sementara tunggu para2 suami hehehe
 alya happy ngen sepupu dan mak sedara dia tu
 
 makhamah tinggi
 sabar menunggu turn
 abah cedihhhh
 
time ni bebudak ni dah mula boring,,,,,hehe ikut dia ahh nak buat apa,,,sekrang tgh sesi bergambar sesama dia....
 selamat pulang...alhamdulillah





Tiada ulasan:

Kami di ijabkabulkan~~

......

.....

Daisypath - Personal picture

Daisypath Anniversary tickers

Puteri ku sayang

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Doa setiap bingkisan ku. .panjangkanlah umur dan berikanlah kesihatan dan murahkanlah rezeki pada ibu ku..jadikan suami ku suami soleh anakku anak solehah..amin...pintaku selalu pada Mu Ya Allah...