Cinta allah

"Ya Allah..... Tunjukkan kepada kami yang benar dan jadikan pilihan kami
mengikuti yang benar itu.Dan juga tunjukkan kepada kami yang tidak benar
dan permudahkan kami meninggalkannya." Amin.

Ahad, November 08, 2009

ahad

salam,,hari ni isnin,,,,
yesterday is memory,,,,,,,,,,,today is reality,,tomorow is faulty,,,,,,,,,,
huhuhu,,,,yaaaayy kelmarin dapat gaji,,,,huhuhu syoknyerrr,,apa lagi,,haku,,,,mula aahh menghitung huhuhuhuhu apa lah otak ni,,takder lain menghabis je,,reti heheheh,,,alhamdulillah,,,pemotongan,,dah jelas heheheh rm 100 for hehhehe ( buat arwah ritu ) huhuhu selesai,,semoga allah murahkan lagi rezeki kami,,sekeluarga,,,amin,,,,rm200 untuk deposit almari bilik liya nak wak camna ekkkk,,mikir ni,,nak cat pink ke,,,coklat ya,,,ku fikir2 kalau warna coklat mesti gelap bilik liya,,tapi kalau di cat pi9nk,,,,apa kata liya besar bukan dia nak pakai yg pink lagi kua kua kua,,,,tpi takpe aahh pink leh kasi adik2 dia lak,,nanti kalau ader rezeki aahh huhuhu insyallah,,,
huhuhuhuhu
macam budak2 lakkkkkk hehe tp cuteee
 hehehe mcm,,,,,,,kayerrrr je,,,huhuhu ni melampau,,huhuhuhuhuhuhu
byklah mainan,,,,dia nanti taruk huhuhuhuhu
bilik cinonet,,,,,,,hehehe
 
 


heheh besar nyer citer rase,,,fulus2 beb,,heheh kalau ader rezeki aahhh citer 2,,biasa aahhh

memang cite petenr ni.,,,huhuhu kalau liya nyer bilik,,mesti,,huhuhu lagi ahh kuat berfantasi heheheh
tapi cuteeeeeeeeee

Kami di ijabkabulkan~~

......

.....

Daisypath - Personal picture

Daisypath Anniversary tickers

Puteri ku sayang

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Doa setiap bingkisan ku. .panjangkanlah umur dan berikanlah kesihatan dan murahkanlah rezeki pada ibu ku..jadikan suami ku suami soleh anakku anak solehah..amin...pintaku selalu pada Mu Ya Allah...